Workshop: Elke Werkdag Moeiteloos Presteren 

Voorkom burn-out en werkstress door:

De werkdruk te verlagen en slimmer en gefocust te werken.

Inhoud :

In elk bedrijf zijn er werknemers die burn-out klachten hebben of te veel stress op het werk ervaren. Hierdoor gaat er veel tijd en geld verloren door verloop en verzuim van personeel.

Door de werkdruk te verlagen en slimmer en gefocust te werken is het mogelijk om dit verzuim en verloop aanzienlijk te verlagen. 

Hierdoor haal je meer voldoening uit je werkdag en vergroot je het werkgeluk.

In deze workshop leggen we de fundering om elke werkdag moeiteloos te presteren en voldaan af te sluiten. Daarnaast ontdek je hoe je elke dag tijd en energie overhoudt voor familie, vrienden, collega's, sport, hobby's of andere leuke dingen.

Ben je instaat om elke werkdag moeiteloos te presteren dan beleef je veel meer plezier aan je werk en blijf je langer je bij het bedrijf werken.


Tijdens deze workshop behandelen we de volgende onderwerpen:

  •  Hoe kun je samen met je team de werkdruk verlagen en toch elke dag je doelen bereiken?
  •  Waardoor haal je meer resultaten en voldoening uit je werkdag?
  •  Hoe bewaak je een perfecte balans tussen jouw vaardigheden en de uitdaging van jouw werk?
  •  Welke acties moet je nemen om je werk optimaal te laten aansluiten aan jouw talenten, interesses en vaardigheden
  •  Hoe werk je slimmer, zodat het minder tijd en energie kost.

Aan het einde van de workshop heb je samen met je team concrete stappen waarmee je de volgende dag aan de slag gaat.


Wat ga je ontdekken:

Wat is de invloed van werkdruk op je prestaties?
Welke factoren vergroten de werkdruk en hoe ga je hiermee om?
Hoe kun je binnen een team elkaar helpen om de werkdruk te verlagen en werkstress voorkomen?

Welke stappen moet je samen met het team nemen om de werkdruk optimaal te houden en het werkgeluk te vergroten?

Werkwijze workshop:

In de workshop maken we gebruik van de Mister Miyagi-methode. Voor de jongere generatie die de film 'The Karate kid' niet hebben gezien; In deze film leert Mister Miyagi zijn leerling (Daniel Larusso) karate door auto's te poetsen, het hek te schilderen en de houten vloer te schuren ('wax on, wax off'). In eerste instantie weet zijn leerling niet wat hij met deze oefeningen moet, maar uiteindelijk wordt het hem heel erg duidelijk en vergeet hij deze lessen nooit meer.

In deze workshop krijgen de deelnemers een leuke actieve oefening, waarvan ze het doel soms niet direct begrijpen. Aan het einde van de oefening wordt alles duidelijk. De oefening geeft een uniek inzicht op het dagelijkse werk en de manier waarop je aanpassingen kunt maken om elke werkdag moeiteloos te presteren.

Je beleeft dus veel plezier tijdens deze trainingen en je kunt de inzichten direct meenemen naar de praktijk.

Door op deze manier te werken onthou je de inhoud van de training beter en ga je je tijdens de workshop niet vervelen. 


Duur van de workshop:

Deze workshop duurt 120-150 minuten. De onderwerpen zijn in blokken van 25-30 minuten verdeelt en hierdoor kun je je beter blijven focussen en kost het je minder energie om de workshop te volgen. Deze workshop leent zich perfect om in de middag te plannen, of na het einde van je werkdag.


Plaats van de workshop:

Deze workshop kan op elke plek worden georganiseerd. Het kan in een ruimte binnen het bedrijf of op een andere binnen locatie. Er is ook een mogelijkheid om deze workshop op de golfbaan te organiseren, waarbij er op de oefengreen en oefenbaan verschillende oefeningen worden uitgezet en het grootste gedeelte van de training in de buitenlucht wordt gehouden.


Investering van de workshop:

Wil je weten wat de investering van deze workshop is, neem dan contact met mij op. Na een vrijblijvend adviesgesprek, maken we een offerte op maat en weet je direct wat de investering is en wat deze workshop je gaat opleveren.

Neem contact met mij op


Over de trainer

Leonard Smit (56) heeft jarenlange ervaring met het geven van trainingen en het opleiden van professionals.

Met zijn bedrijf Nooit Meer Hard Werken maakt Leonard Smit moeilijke dingen makkelijk aan de hand van simpel toe te passen modellen. Door zijn zoektocht naar snelle en betere resultaten heeft hij zijn eigen methode ontworpen en brengt deze graag over aan anderen.

Doordat hij kiest voor actieve werkvormen zijn de workshops interactief en boeiend, waardoor er veel nieuwe inzichten bij de deelnemers ontstaan en de tijd voorbij vliegt.

Boek deze workshop of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek

Foto van een lezing nooit meer hard werken