Over Nooit Meer Hard Werken

Haal meer plezier uit een succesvolle werkdag


(en hou tijd en energie over voor andere leuke dingen)

Missie

Steeds meer werknemers en ondernemers zitten met burn-out klachten thuis. 1 op de 5 werknemers doet werk wat hij niet leuk vindt. 1 op de 3 werknemers geeft aan dat verzuim veroorzaakt wordt door een te hoge werkdruk. Dit kost niet alleen veel geld, maar gaat ook ten koste van de gezondheid.

Daar moet verandering in komen!

Nooit Meer Hard Werken heeft als missie om ervoor te zorgen dat elke medewerker en ondernemer met plezier naar zijn werk gaat en aan het einde van de succesvolle werkdag nog energie overheeft voor hobby's, familie of vrienden.

Door balans te vinden tussen de uitdaging van het werk en de beschikbare vaardigheden en de kennis, kom je vaker in flow en krijg je in minder tijd meer gedaan, waardoor de werkdruk kleiner wordt en eer meer voldoening uit het werk wordt gehaald.

Hoe is het ontstaan?

Na een lange dag coaching liep ik om negen uur 's-avonds het clubhuis in. Daar zag ik een leerling zitten en liep er naar toe.

'Moet jij nog tot zo laat werken?' was zijn eerste vraag. 'Werken? Dit is geen werk. Met stenen sjouwen, dat is pas werken' was mijn antwoord.

In al die jaren dat ik golfcoach en opleider ben geweest , heb ik zelden het gevoel gehad dat ik hard moest werken. Toch kwam ik ook collega's tegen die net hersteld waren van een burn-out. Verbaast dacht ik: 'Waarom heb ik daar nog nooit mee te maken gehad?'

Met deze vraag ben ik de afgelopen jaren op zoek gegaan naar antwoorden. Een gedeelte van de oplossing vond ik in mijn ervaring met het coachen van golfers en mijn eigen golfspel. Daarbij is een goede focus en het presteren in flow een belangrijk onderdeel. Na verder onderzoek en gesprekken met verschillende experts, heb ik mijn inzichten gebundeld in het boek:


Nooit Meer Hard Werken


Dit boek   helpt ondernemers, managers, werknemers en zzp-ers van werkdruk naar werkgeluk. Dit doen we onder andere door het werk leuker, eenvoudiger en uitdagender maken en aan het einde van de dag  tijd en energie over te houden voor andere leuke dingen.

Om dit toe te passen binnen jouw werk of team geef ik workshops en lezingen

In deze workshops of lezingen ontdek je hoe je samen met jouw team direct aan de slag kunt om de werkdruk te verlagen en de werkdruk te vergroten.Onze diensten

Boek

Wil je weten hoe jij vanaf morgen nooit meer hard hoeft te werken? Lees dan het boek: Nooit Meer Hard Werken. In dit boek ontdek je op welke manier je jouw werk leuker, eenvoudiger en uitdagender kunt maken. Daarnaast lees je hoe je hetzelfde werk in minder tijd kunt doen.

Foto van een lezing nooit meer hard werken

Lezing

Ben je op zoek naar een manier om jouw congresbezoekers te inspireren om succesvol te worden zonder hard te werken?

Boek dan een Nooit Meer Hard Werken lezing en neem veel praktische tips mee naar huis die de volgende dag in de parktijk toepasbaar zijn.

Foto van de eerste nooit meer hard werken training

Workshop

Wil je alleen of samen met jouw werknemers meer plezier, voldoening en energie uit je werk halen?

Boek dan een Nooit Meer Hard Werken workshop, waardoor je team beter gaat presteren, meer voldoening uit het werk haalt en tijd overhoudt voor andere leuke dingen. Hierdoor wordt het werk leuker, uitdagender en kost het minder energie.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
'De workshop heeft mij nog meer gebracht dan dat ik vooraf had verwacht
Bart van Geleuken (Eigenaar Consaletant)
Ms. Nameless
Add Your Stars
'Leonard Smit heeft een duidelijk verhaal verteld en praktische oefeningen voor alle medewerkers aangereikt'.
Wim Buitenhuis (Algemeen Directeur Solipsigroep)
Ms. Nameless
Add Your Stars