Training: Nooit Meer Hard Werken in zeven stappen

Minder stress, betere resultaten in minder tijd en 

meer werkplezier

Inhoud :

Deze training is geschikt voor ondernemers, professionals en managers, die willen weten hoe zij de Nooit Meer Hard Werken-methode zelf kunnen toepassen.

In deze training gaan we samen aan de slag en zetten de 7 belangrijkste stappen om nooit meer hard te werken:

  • Breng balans in je werk
  • Breng meer focus in je werk
  • Beleef vaker flow in je werk
  • Maak het werk leuker
  • Maak het werk uitdagender
  • Maak het werk eenvoudiger
  • Zorg dat het werk minder energie kost

Door samen met de andere deelnemers deze stappen op de golfbaan te ervaren, kom je tot nieuwe inzichten en toepassingen van de theorie. Daarnaast is dit een leuke en ontspannen training, waarbij je de meeste tijd in de buitenlucht aan de slag gaat.

Wat ga je ontdekken:

Hoe je elke werkdag met meer plezier je werk kunt doen

Hoe je jouw werkdagen moet inrichten, zodat je aan het einde van de dag tijd en energie overhoudt voor ander leuke dingen

Hoe je sneller in flow kunt komen, zodat je in minder tijd meer kunt bereiken

Hoe je meer voldoening uit je werk kunt halen

Hoe je de werkdruk kunt verlagen en beter in je werk kunt worden

Wat kun je verwachten?

Door de verschillende oefeningen tijdens deze training, ontdek je hoe deze onderdelen binnen jouw team werken en wat je hieraan kunt verbeteren. Omdat deze training op de golfbaan wordt gegeven en we golf als middel gebruiken en niet het doel is, wordt de training actiever, leuker en ook nog effectiever. Hierdoor ben je de meeste tijd van deze training lekker buiten aan de slag.

Deze training duurt ongeveer 6 uur, onderbroken door een heerlijke gezamenlijke lunch. Aan het einde van de dag sluiten we deze training af met een borrel, waar we de dag samen evalueren en de volgende dag kun je starten met Nooit Meer Hard Werken.

Over de trainer

Leonard Smit (55) heeft jarenlange ervaring met het geven van trainingen en het verzorgen van opleidingen. Hij gebruikt deze ervaring om professionals en teams naar een hoger niveau van effectiviteit en plezier te krijgen.

Met zijn bedrijf Nooit meer Hard Werken maakt Leonard Smit moeilijke dingen makkelijk aan de hand van simpel toe te passen modellen. Als auteur, spreker en trainer werkt hij zelf ook nooit meer hard en brengt dat graag over aan anderen.

Boek deze training en help jezelf en het team om nooit meer hard te werken

Foto van een lezing nooit meer hard werken