Video Aspect Ratio: 4:1

Wil jij samen met jouw team van werkdruk naar werkgeluk?

Kies dan een traject  of een workshop die je samen met je team doorloopt.

Verlaag het verzuim door de werkdruk met 15-20 procent te verminderen

Door het verminderen van de werkdruk neemt de werkstress af en hierdoor wordt de kans op burn-out klachten en verzuimdagen verkleind

Verminder verloop met 10-20 procent door beter inzetbaar team

Door beter in te spelen op de talenten en vaardigheden van de teamleden, hou je het team langer bij elkaar en is er minder verloop

Herstel de werk-privé balans door meer werk in minder tijd te doen

Door het werk anders in te delen en de focus & flow formule in te zetten, hou je elke werkdag tijd en energie over voor familie, vrienden en gezin.

Dit zijn de workshops: 

Van Werkdruk
naar Werkgeluk

Beter Presteren door een Betere Focus

Ontdek het Talent in jezelf en je Team

Maak werk Leuker, Eenvoudiger & Uitdagender

Van Werkdruk Naar Werkgeluk

Heb jij of leden van jouw team burn-out klachten of is de werkdruk erg hoog? Dan is verzuim en verloop waarschijnlijk ook een groot probleem. Door uitval of vertrek van teamleden neemt de werkdruk voor de overgebleven teamleden alleen maar toe. Voor je het weet, vallen er nog meer teamleden uit of ze vertrekken naar een andere werkgever.

Om dit proces te stoppen of te voorkomen wil je aandacht besteden aan het verlagen van de werkdruk en het vergroten van het werkgeluk

Om je hierbij te ondersteunen is het: Van Werkdruk naar Werkgeluk-traject beschikbaar. Hierin ga je samen met je teamleden onder andere ontdekken hoe je de werkdruk verlaagt en in 3 tot 4 uur het zelfde werk doet dat je normaal in een hele werkdag doet. Daarnaast ga je het werk zo vormgeven dat dit past bij jouw interesses en vaardigheden.

Ook ontdek je hoe je de focus kunt verbeteren en zo beter werk levert en  minder energie verbruikt.

Het grote doel van dit traject is dat je elke werkdag succesvol afsluit en aan het einde van de dag tijd en energie overhoudt voor andere leuke dingen.

Van Werkdruk Naar Werkgeluk-Traject

Vind je het belangrijk om de werkdruk op lange termijn te verminderen en het werkgeluk te vergroten?


Dan is het doorlopen van dit traject de beste oplossing. Door dit traject samen met je team te doorlopen, neemt de werkdruk, het personeelsverloop en het verzuim af.

Genoeg redenen om hier tijd en ruimte voor vrij te maken en te investeren in het werkgeluk van jou en je teamleden. 

Twijfel je of dit traject je verder helpt, boek dan de introductielezing of -workshop: 'Van Werkdruk naar Werkgeluk'. Ontdek je in deze lezing of workshop dat je hiermee verder wil, plan dan de vervolgstappen uit dit traject in. 

Inhoud van het traject: Van Werkdruk Naar Werkgeluk

Introductielezing of -workshop: 'Van Werkdruk Naar Werkgeluk'

De eerste stap is om samen met het team of de organisatie een lezing of workshop te organiseren. Hiermee worden de teamleden en leidinggevende bewust gemaakt van de gevolgen van een te hoge werkdruk en  welke middelen je hebt om hierop in te grijpen. Daarnaast ontdekken de deelnemers aan deze lezing of workshop verschillende manieren om de volgende dag het werk beter en sneller uit te voeren, zonder dat hierdoor de werkdruk groter wordt.


Meer weten

Vertel meer over de lezing

Workshop 2: Beter presteren door een betere focus

In stap twee ga je samen aan de slag met verschillende vormen van focus en ontdek je hoe deze bijdragen aan betere resultaten en meer werkgeluk. Je gaat zien hoe je je vaker in flow kunt komen, zodat er verrassende resultaten worden behaald.


Meer weten

Workshop 3: Ontdek het talent in jezelf en je team

In stap drie ontdek je over welke talenten en vaardigheden ieder teamlid beschikt om de doelen van de organisatie moeiteloos te behalen. Door deze helder te krijgen en op de juiste manier in te zetten, halen alle teamleden meer voldoening uit het werk. Daarnaast ontdek je welke onderdelen er ontbreken of beter moeten worden uitgevoerd. 


Meer weten

Workshop 4: Maak werk leuker, eenvoudiger en uitdagender

In stap vier ga je praktische oplossingen creëren om het werk leuker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Deze oplossingen zijn direct in de praktijk toe te passen en vergroten daardoor het werkgeluk. Ook stellen we een plan van aanpak samen om de kennis en vaardigheden uit de workshops.


Meer weten

Resultaat gerichte ondersteuning

Na de workshops zet je stap vijf. Hierin krijg je samen met je team 2 tot 3 maanden praktische ondersteuning om de onderwerpen uit de workshop dagelijks in de praktijk toe te passen en voor optimale en blijvende resultaten te zorgen. Door regelmatig samen te evalueren en het traject bij te sturen borgen we de stappen die we hiervoor hebben gezet en kunnen we het plan van aanpak waar nodig verbeteren of bijsturen. 

contact opnemen

Een goede start is het boeken van een lezing of een introductie workshop of het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak om de beste oplossing voor jou en je team te kiezen

Introductie Workshop

Wil je een start maken met het vergroten van het werkgeluk, maar weet je nog niet precies welke stappen nodig zijn?

Boek dan een losse introductie workshop.

Hierin ga je samen met je team direct aan de slag

Lezing

Wil je een eerste stap maken met het verlagen van de werkdruk, dan is een lezing een mooie manier om tijdens een kwartaal of maandelijkse bijeenkomst hiermee te beginnen. De deelnemers worden bewust van de stappen die nodig zijn en kunnen hier de volgende dag al mee aan de slag.

Maak een afspraak

Wil jij binnen jouw team de werkdruk ook verlagen en de werkdruk vergroten? Maar weet je nog niet precies wat de beste eerste stap is?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dan kiezen we samen voor de beste mogelijkheid.