Workshop: Maak je werk, leuker, eenvoudiger en uitdagender

Verlaag de werkdruk aan de hand van het L.E.U.K-principe

Inhoud :

Voor de meeste mensen is werk hard werken, wanneer het niet leuk is, de werkwijze omslachtig en te ingewikkeld en het werk te veel of te weinig uitdaging heeft.

In deze workshop behandelen we het L.E.U.K.-principe. Met dit principe ontdek je hoe je samen met je team het werk leuker, eenvoudiger en uitdagender maakt. Daarnaast zorg je ervoor dat het werk minder energie kost.

Op deze manier blijft het werk aantrekkelijk en heb je elke dag zin om naar je werk te gaan. Aan het einde van de dag heb je ook nog energie over voor andere leuke dingen.


We behandelen in deze workshop de volgende onderwerpen:

  •  Wat kun je doen om het werk leuker te maken?
  •  Hoe maak je het werk eenvoudiger, waardoor je meer werk in minder tijd kunt doen? 
  •  Hoe hou je het werk uitdagend en voorkom je dat je teveel werk moet doen?
  •  Hoe zorg je ervoor dat het werk minder energie kost ?

Tijdens deze workshop krijg je verschillende tips die je de volgende dag kunt inzetten om samen met je team het werk leuker, eenvoudiger en uitdagender kunt maken. 


Deze workshop is een onderdeel van een totaaltraject. Je kunt de workshop los inplannen, maar ook een onderdeel van een traject maken.

Wat ga je ontdekken:

Wat kun je doen om werk dat minder uitdagend is, leuker te maken?
Op welke manier kun je het werk eenvoudiger maken en waar kun je morgen mee beginnen?
Hoe hou je de balans tussen de uitdaging en de vaardigheid in je werk en op welke manier kun je bijsturen?

Hoe kun je energie sparen, zodat je succesvol bent en aan het einde van de dag nog energie over hebt?

Inhoud workshop:

In deze workshop krijg je verschillende tips om samen met je teamleden het werk leuker te maken. Je ontdek op welke manier je het werk eenvoudiger kunt maken en hoe je je werk uitdagend kunt houden of de uitdaging kunt verminderen. Ook krijg je inzicht wat ervoor kan zorgen dat je aan het einde van de werkdag nog energie overhoudt voor vrienden, familie en hobby's.


Duur van de workshop:

Deze workshop duurt 120-150 minuten. De onderwerpen zijn in blokken van 25-30 minuten verdeelt en tussendoor is er steeds een korte pauze. Hierdoor haal je meer resultaat uit de oefeningen en kost het je minder energie om deze workshop te volgen.


Plaats van de workshop:

Deze workshop kan op elke plek worden georganiseerd. Het kan in een ruimte binnen het bedrijf of op een andere binnen locatie. Er is ook een mogelijkheid om deze workshop op de golfbaan te organiseren, waarbij er op de oefengreen en oefenbaan verschillende oefeningen worden uitgezet en het grootste gedeelte van de training in de buitenlucht wordt gehouden.


Investering van de workshop:

Wil je weten wat de investering van deze workshop is, neem dan contact met mij op. Na een vrijblijvend adviesgesprek, maken we een offerte op maat en weet je direct wat deze workshop je gaat opleveren.

Over de trainer

Leonard Smit (56) heeft jarenlange ervaring met het geven van trainingen en het opleiden van professionals.

Met zijn bedrijf Nooit meer Hard Werken maakt Leonard Smit moeilijke dingen makkelijk aan de hand van simpel toe te passen modellen. Door zijn zoektocht naar de weg naar werkgeluk heeft hij zijn eigen methode ontworpen en brengt deze graag over aan anderen.

Doordat hij kiest voor actieve werkvormen zijn de workshops interactief en boeiend, waardoor er veel nieuwe inzichten bij de deelnemers ontstaan en de tijd voorbij vliegt.

Boek deze workshop of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek

Foto van een lezing nooit meer hard werken