Naar een nieuwe balans op de werkvloer

Beter leidinggeven aan generatie NU

Workshop: 'Nieuwe Balans Op De Werkvloer'

Ontdek de Toekomst van Werk: Jouw Sleutel tot Succes!

Ben je klaar om de controle terug te krijgen? In een tijd waarin het vinden van gekwalificeerd personeel een uitdaging is geworden, is het essentieel om jezelf te onderscheiden als werkgever. Ontdek hoe je effectief kunt navigeren in deze snel veranderende arbeidsmarkt met onze exclusieve training!


Is de werknemer nu de baas? 

Wij begrijpen de worstelingen van bedrijven die op zoek zijn naar talent in een krappe arbeidsmarkt. Maar wat als we je vertellen dat er manieren zijn om jouw bedrijf te transformeren tot de werkgever waar toptalent naar op zoek is? Leer strategieën om op te vallen en aantrekkelijk te zijn voor de beste kandidaten, zelfs in een concurrerende omgeving.


Effectief Samenwerken met Generatie NU

Ontdek hoe je naadloos kunt samenwerken met de nieuwe generatie werknemers. Leer hoe je je leiderschap kunt aanpassen aan de unieke behoeften en verwachtingen van Generatie NU, zodat je team optimaal kan presteren en groeien.


Meer Gedaan Krijgen door Slimmer Samen te Werken

Ontdek innovatieve manieren om werk eenvoudiger te maken en meer te bereiken in minder tijd. Leer hoe je slimme technologieën zoals AI en Chat GPT kunt integreren om processen te stroomlijnen, productiviteit te verhogen en de efficiëntie te optimaliseren.


Beter Presteren dan Chat GPT?

Ontdek de geheimen om beter te presteren dan ooit tevoren, zelfs in een wereld van geavanceerde technologie. Leer hoe je AI en Chat GPT kunt gebruiken als krachtige tools om superieure resultaten te behalen en je concurrenten te overtreffen.


Op de Drempel van een 4-Daagse Werkweek?

Verken de opkomende trend van kortere werkweken zonder verlies van salaris. Ontdek hoe je de productiviteit kunt verhogen en het welzijn van je team kunt verbeteren door flexibele werkmodellen te omarmen.

Klaar om de toekomst van werk te omarmen?

Schrijf je dan nu in voor onze training en laat je bedrijf floreren in de snel veranderende arbeidswereld!

Wat haal je uit deze workshop?

Ontdek hoe de traditionele hiërarchieën vervagen en hoe werknemers steeds meer de controle nemen over hun eigen loopbaantraject. Leer hoe je zelfsturing en empowerment kunt omarmen om je professionele doelen te bereiken in een wereld waar de werknemer centraal staat.

Ontdek de unieke kenmerken en behoeften van Generatie Z en hoe je effectief kunt samenwerken met deze opkomende generatie in de werkomgeving. Leer hoe je hun potentieel kunt maximaliseren, hun vaardigheden kunt benutten en een inclusieve cultuur kunt creëren die alle generaties omarmt.

Verken de opkomst van de vierdaagse werkweek en leer hoe organisaties deze innovatieve benadering van werk-privé balans kunnen omarmen. Ontdek praktische strategieën voor het maximaliseren van productiviteit, het verbeteren van het welzijn van werknemers en het bevorderen van duurzame bedrijfspraktijken.

Verfijn je vaardigheden en ontdek hoe je je kunt onderscheiden in een wereld waarin technologie een steeds grotere rol speelt. Leer hoe je menselijke eigenschappen zoals creativiteit, emotionele intelligentie en probleemoplossend vermogen kunt benutten om te excelleren op manieren die verder gaan dan de mogelijkheden van AI.

Ontdek de sleutel tot meer focus en flow in je organisatie en leer hoe je een omgeving kunt creëren die optimale prestaties bevordert. Leer effectieve technieken voor slim werken, doelstellingen stellen en het minimaliseren van afleidingen om een cultuur van concentratie en productiviteit te cultiveren.

€ 695,- (excl. BTW)

Open training:

Datum: Donderdag 21 maart

Locatie: Golfbaan Haverleij, 's-Hertogenbosch

Tijdschema: Start: 09:30 - Einde 16:00

Groepsgrootte: Maximaal 9 deelnemers

Inclusief: 

  • Koffie/thee bij ontvangst
  • Uitgebreide lunch
  • Actieve oefeningen (buiten en binnen)
  • Werkboek
  • Begeleiding na de workshop d.m.v. twee groepsmeetings via zoom
  • Online beantwoorden van vragen bij de praktische toepassing van de onderdelen
Wil je samen met jouw team een incompany training, een lezing organiseren, of heb je nog vragen? Vul dan dit formulier in, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.